PRIMĂRIA COMUNEI Vârfurile

INFORMAȚII DE INTERES PUBLIC

No posts found!

BINE AȚI VENIT PE SITE-UL WEB AL PRIMĂRIEI COMUNEI Vârfurile, JUDEȚUL Arad

Consiliul Local

AL COMUNEI VÂRFURILE, JUDEȚUL ARAD

Consiliul Local Vârfurile este format din 11 membri, care sunt aleși prin vot universal, egal și liber pentru un mandat de 4 ani.

Rolul acestuia este de a administra domeniul public și domeniul privat al localității, de a aviza sau aproba studii, prognoze și programe de dezvoltare economico-socială, de organizare și amenajare a teritoriului, documentații de amenajare a teritoriului și urbanism, precum și de a stabili bugetul local, taxele și impozitele locale.

De asemenea, Consiliul Local are inițiativa și hotărăște în toate programele de interes local, cu excepția celor care sunt date prin lege în competența altor autorități publice, locale sau centrale.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Vă informăm că este în vigoare Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 (prescurtat GDPR). Acest regulament vă privește și pe dumneavoastră, deoarece aduce modificări majore privind protecția datelor cu caracter personal, atât pentru clienți cât și pentru operatori, și totodată vă oferă mai multe drepturi în acest domeniu.

DATE DE
Contact

PROGRAM

luni-joi: 08:30 - 16:30
vineri: 08:30- 14:00
sâmbătă-duminică: ÎNCHIS

ADRESĂ

Primăria comunei Vârfurile loc.Vârfurile, sat Vârfurile, str.Primăriei, nr.286, jud.Arad

TELEFON

tel: 0257 318 501
fax:0257 318 506

ADRESE DE E-MAIL

contact@primariavirfurile.ro

FORMULAR DE CONTACT


    LINK-URI UTILE